zondag 8 juli 2012

Een opdrachtje

Een vriendin vroeg of ik een muziekdoosje wilde maken in de vorm van een ster. Omdat het voor een jongetje is moest het blauw worden.

Er hoort een klein verhaaltje bij.

De baby heet Laurens Jasper. Zijn grote broer, Jasper, is een tijdje terug overleden, hij was toen 3 jaar. Laurens is vernoemd. Er is nog een grote zus en natuurlijk de papa en mama. Dit gezin bestaat dus uit 5 personen. Vandaar de sterretjes want Jasper hoort er gewoon bij. Die sterren zijn ook terug te vinden op het geboortekaartje.

DSCN0338

collage muziekdoosje LJ

Ik heb sprookjesvilt gebruikt, dat is net weer even iets levendiger dan gewoon vilt. Het muziekje is Twinkle twinkle little star en heb je die kraal aan het trekkoordje gezien?
Mijn vriendin gaat het op de babyshower geven, ik hoop dat het in de smaak valt!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat prachtig en wel over nagedacht
lieve groet jenneke
http://creaties-jenneke.blogspot.nl

petra zei

Mooi geworden hoor...zullen ze vast bllij mee zijn!

Kiek zei

Een heel mooi muziekdoosje. Het sprookjesvilt vind ik prachtig.

Groetjes Kiek

Readkapke zei

Wat bijzonder om zoiets te maken voor een ander en goed gelukt! En de tip voor de header. Als je die van mij bijvoorbeeld opslaat op jouw computer en hem daar bewerkt heb je de juiste afmeting. Dan moet je zorgen dat jouw afbeelding daar binnen blijft en in het midden. Probeer het maar eens en anders vraag je maar weer!

swiid-swiet zei

sprookjesachtig mooi....

Dinaz zei

Wat een mooie ster met een bijzonder verhaaltje. X Dinaz ♥

Maaks-Els zei

Wow wat mooi gemaakt!! En dan ben je een beetje jaloers op mij??? Ik doe je dit niet na! Jouw blog is hartstikke inspirerend hoor!! Liefs Els