dinsdag 28 augustus 2012

Pffffffft…

Vorig weekend kocht ik een paar boekjes. In één daarvan staat hoe je kleine hondjes en poesjes moet haken. Leuk! Dacht ik…Het haken van al die ieniemienie onderdelen viel me nogal tegen. Ik dacht dat haken ontspannend was, nou niet dus hihi!

Maar ik heb de moed niet opgegeven en ziehier een gezellige teckel en een kitten (speciaal verzoek van dochterlief) met toebehoren. Mén dat was wat met die kleine pootjes en al gaande heb ik me regelmatig afgevraagd of dit wel goed zou komen. Maar… het kwam goed!

           DSCN0749         DSCN0753

DSCN0750            DSCN0752

 

Ik vond dat het poesje nog een dekentje nodig had (omdat ik dacht dat dochterlief dat ook zou denken) dus daar was mijn eerste granny square.

En oooooooh wat haakt dát lekker weg zeg! Ja! Dit is wat voor Nicole!

Hoera, hoera, granny’s here we come!

Pardoes heb ik er die dag 15 gemaakt. Ik wil graag een plaid voor op de bank maken. Zo eentje waar je op een koude winteravond heerlijk onder kan duiken. Met z’n tweeën…. ik vrees dat ik dus nog wel wat granny’s aan het haken ben de komende tijd.

Iemand enig idee hoeveel ik er nodig heb???

 

DSCN0763

 

Liefs, DSCN0689

11 opmerkingen:

Maria zei

Die teckel is cool! Hoe ben je aan het patroon gekomen? Ik ben nog maar beginnend haker, dus die kan ik denk ik nog niet.

Kiek zei

Wat knap en lief die beestjes.
Ik ben ook flink aan het oefenen en inderdaad gingen de granny squares wel aardig. Maar eh 15 op een dag...........?!
Nee dat lukt me echt niet.

Groetjes Kiek

Dinaz zei

Je beestjes zijn leuk geworden...ja wat een priegelwerk hé?!
Vooral het in elkaar zetten vind ik een rot klusje :o)

Je Granny's zijn mooi...dat wordt vast een hele mooie deken!
Veel plezier met haken.

Groetjes Dinaz ♥

Lief en Mooi zei

Ik heb hetzelfde boekje! Heel leuk en mijn reactie was precies dezelfde als die van jou: beslist niet ontspannen. Maar ik vind jouw beesjes heel leuk geworden! En de squares ook prachtig, ja dat vind ik ook leuk werk.
groetjes Talitha

Maddy zei

hahaha...ja dat valt best tegen hé! Ik hou op zich wel van priegelwerkjes en ik heb ooit dat boekje minihondjes haken (van mitsuki hoshi)gekocht...nouuu daar had ik ook knap moeite mee, krampenwerk is het!..maar je beestjes zijn wel superschattig geworden! Grtzz..Maddy

Christel zei

o, wat goed zeg, dat haken! Ik vind die tekkel geweldig!
groetjes
Christel

Blomkje en Wenje zei

Wat een leuke huisdieren!

Groetjes, Pietrik

petra zei

Je hebt er heel veel nodig. Ik ben ook met een twee-persoons-grannysquare-sprei bezig. Heb je waarschijnlijk wel op mijn blog gezien. Ik haak ze tien rondes per vierkant. Ik heb al een stapeltje, maar toen we ze afgelopen week eens uitlegden om te kijken hoe groot het was, was het een royale sloop. Wel aan te kanten gehaakt wel te verstaan. Ik zal wel hakend de winter door moeten denk ik. Als ik ze alvast aan elkaar doe, dan kan ik er alvast (een klein stukje)onder gaan liggen :)

Elizabeth zeiwat een leuke dingen heb je op je blog..

tamara braamhaar zei

Jij ook gemarteld dus ik krijg er nu nog de rillingen van met recht een ROTKAT hahaha.

Ben nu bezig met de oranje kat en die ziet er nu al stukken beter uit :-D

groetjes
Tamara
http://at-thekitchen.blogspot.nl/

Punky Wunky zei

Wat een leuke beestjes heb je gemaakt!

Voor een plaid heb je heel veel squares nodig. Wat is de afmeting van de vierkantjes? Dan kan je een beetje uitrekenen hoeveel je er nodig hebt. Veel succes nog ermee!