donderdag 24 oktober 2013

Het magische met het mooie verenigen

Ik ben dol op dingen met een verhaal. Bijvoorbeeld halfedelstenen waarvan ze zeggen dat het een positieve werking heeft.

Ik vind ze mooi.

Magisch is het; hoe kan een steen zulke eigenschappen hebben? Moet je er in geloven om het te ervaren?

Een tijd geleden, toen ik nog geen armbanden maakte, kocht ik er een paar. Die heb ik nu voor ons sieradenlabel-in-oprichting verwerkt.

collage winico design facebook like howliet

collage winico design facebook like howliet smal

Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig. Howliet helpt bij astraal reizen, meditatie en bij het contact maken met vorige levens. Fysiek heeft de steen een positieve werking op slaapproblemen en calciumtekort en daarmee op botten en tanden.

collage winico design facebook like rode chalcedoon

Chalcedoon heeft een sterke invloed op de communicatie. Zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, het vermogen om je goed te kunnen uiten, diplomatie en het taalvermogen. De steen maakt ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert saamhorigheid in groepen. Chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren. Het heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert op stressmomenten en is daarom een goede steen om te dragen tijdens examens. Fysiek werkt chalcedoon reinigend, verkoelend en koortsverlagend, ontstekingsremmend, bloeddruk verlagend en bevordert het immuunsysteem. De steen heeft een positieve invloed op de longen, verkoudheid, ademhaling, het lymfestelsel, het bloed en de doorbloeding, vochtophoping en op de insuline productie en dus diabetes. Het versterkt het moedergevoel en stimuleert de melkproductie bij borstvoeding.

~~*~~

Nou, hoe super is dat? Maak er gebruik van of geniet van de schoonheid van deze halfedelstenen!

 

5 opmerkingen:

Tinneshobbyworld zei

Weer prachtig gedaan. Zijn één voor één unieke stukken. Leuk idee om het magische en het mooie te laten samenvloeien in een prachtig ontwerp. Fijn weekend, Tinne

Blomkje en Wenje zei

Dat ziet er tof uit! Ja..vind het altijd een beetje lastig met die stenen...misschien moet je er idd wel in geloven, maar mooi zijn ze wel!

Fijn weekend

Groetjes, Pietrik

Readkapke zei

Tja hoe werkt het, ik vind het sowieso al mooi symbolisch om te geven/ krijgen. Ik heb als kind eens zo'n steentje gehad en het zegt toch iets over hoe de gever over jouw denkt.

Atelier Valerie © zei

Ze zijn prachtig en speciaal!
Succes verzekerd met zo'n armband.
Fijn weekend, liefs Valerie ♥

Lot haakt zei

Die armbanden zijn geweldig mooi geworden!

Tsja, en de werking van die stenen? Ik denk dat je erin moet geloven (ben ik te nuchter voor). Maar maakt niet uit. Je hebt er zo een hele mooie combinatie van gemaakt.