woensdag 13 juni 2012

Ik geef weer iets weg...

... bij 60 volgers!

Nu weer even iets leuks na dat debacle van gisteren.

Zo zoetjes aan ga ik richting de 60 volgers. Bij 20 heb ik een weggevertje gedaan, bij 40 ook dus nu gaat er bij 60 weer iets de deur uit.


Het is altijd leuk om te weten wie jouw maaksels leuk vinden en vooral waarom (of waarom niet, dat kan natuurlijk ook). Het bloggen heeft mij heel veel gebracht: een etalage voor mijn maaksels, een klankbord en een uitlaatklep. Ik merk dat er een vaste groep vrouwen telkens weer reageren op mijn berichten. En ook al ken je elkaar niet; het schept toch een band.
Het kijken door het sleutelgat naar iemands leven is heel leuk. Tegelijkertijd doet men dat bij mij ook. Wat laat je wel zien en wat niet, wat vertel je wel en wat niet. De scheidingslijn tussen verboren en privé. Nu sta ik daar niet dagelijks bij stil hoor, ik knal meestal gewoon op dat blog wat ik leuk vind maar fascinerend is het wel.
Om te vieren dat er zoveel fijne vrouwen meekijken in dat stukje van mijn leven en om te weten te komen wie dat nog meer kunnen zijn, geef ik iets weg.

Laat weten of je mee wilt doen. Ben je nog geen volger? Meldt je aan! En je zou reclame kunnen maken door de bovenste foto met linkje op jouw blog te plaatsen.
Ik heb voor één van jullie een lange ketting gemaakt. Behalve rood en oranje, zitten alle kleuren er in. Je kunt 'm ook dubbel om doen.


Ook doe ik wat kleifiguurtjes in de envelop en 3 gezellige mdf vlinders die je ook als kadolabel zou kunnen gebruiken.Tot die tijd ga ik even rustig aan doen. Ik heb nog wel wat werk met het regelen van een webshoppie en het in orde maken van de betalingsmogelijkheden.... maar daar moet ik me eerst even psychisch op voorbereiden!

Lieve groetjes aan jullie allemaal!

21 opmerkingen:

Viltanja zei

Hoi Nicole,

Ik zag net je laatste berichtje en het ging hier van Joepie, give away!!
Graag doe ik weer mee. Ik heb ondertussen ook uitgevogeld hoe ik linkjes moet plaatsen, dus ik zal die van jouw er ook even tussen zetten. Succes met je shopje. Ik ben heel benieuwd wat je gaat opzetten en hoor het dan ook graag als het gelukt is. Kan ik weer even op de struun.

Groetjes Anja

*MaDiBue* zei

Hoi Nicole
Snap je helemaal,vindt het ook zo leuk dat ik bij jou nu een gezicht heb door onze real life meeting hahaha.
Spannend zo'n shop,denk er ook wel eens aan maar als ik dan al lees wat voor gedoe het dan is??????maar eens rustig voor zitten.(huh...)En is toch wat met die winkel meneer,jammer.
En je give-away is weer erug leuk en doe graag mee.Linkje wordt geplaatst.
Fijne dag X Marielle

MissRianne zei

Leuk! Ik ben echt gek van kralen! (Heb er dan ook een heleboel...) Maar het kunnen er nooit genoeg zijn! Daarom doe ik graag met je Giva Away mee. Volger ben ik al, ik zal een linkje plaatsen op mijn blog. Je ben bezig met een webshopie dus? Ik wil er ook graag één opzetten. Is een heeeeel gedoe, daar kan ik over meepraten.Ben benieuwd naar je shop wanneer hij af is! :) Succes...

Liefs Rianne

HS zei

JAAAAAAAAAAAAAAAAA! Hier doe ik dolgraag aan mee; echte hebbedingen! Volger ben ik al; linkje komt erbij op blog!
(heb binnenkort ook weer een Give Away)Succes met je ondernemers stappen;leuk!

Sarah zei

Ik doe heel graag mee. Ik zal ook een linkje op mijn blog zetten voor wat extra 'reclam'.

Riri zei

Hey Nicole,

Kom via via op je blog terecht. Wat een mooie vormgeving! Daar kan ik nog wat van leren. Ik ben ook bezig met een webwinkeltje; valt nog niet mee (leek makkelijker dan 't was), maar toch vast geopend. Ik ben volger 54, dus nog 6 te gaan! :-) Ik wens je er heel veel succes mee! O, en ik zal je even doorlinken op m'n give away pagina.

Groetjes Riri

Christel zei

Hoi Nicole,
Wat herkenbaar over privé,wat je wel en niet plaatst enzo.
En natuurlijk doe ik ook nu weer mee met jouw giveaway.
Alleen die link plaatsen.. dat is nog abracadabra voor mij. Kun je me uit de brand helpen?
groet,
Christel

Maaks-Els zei

Wat leuk! Alweer een give-away! Super ik doe graag mee! En zeker voor zo'n gave ketting, ik draag bijna dagelijks kettingen dus dat zou mooi uitkomen. Leuk hè het bloggen, ik vind het ook zo leuk om contact met elkaar te hebben. En het is erg inspirerend! Gaat trouwens snel de teller van de volgers, leuk! Natuurlijk zet ik een linkje op mijn blog.

Christel zei

JAAA, dat was een goede omschrijving, het is me gelukt! Dank je wel (en de link staat er dus op!)
groetjes
Christel

Ja-Ni-nA - Elke dag zaterdag zei

Wat een prachtige ketting, ik waag heel graag een kansje! Ben ook heel benieuwd naar je webshop...gaat je vast lukken allemaal!!
Ik ben natuurlijk al volger en ga zo even een linkje op mijn blog zetten voor deze give away...wie weet ben je dan heel snel bij de 60 volgers :)

Rosanne zei

Nicole!! Ik heb een Sunshine Award voor je! Hij is op mijn blog te vinden!
Groetjes Rosanne

Lief en Mooi zei

Hoi Nicole

Wat heb je dat mooi omschreven over bloggen, dat is precies hoe het voor mij ook is maar ik had het nooit zo onder woorden kunnen brengen. En wat een creativiteit weer. Die vrolijke ketting zou ik wel heel graag om mijn nek willen hebben!

Natuurlijk plaats ik een link!

groetjes Talitha

*MaDiBue* zei

Hallloooo bofkont,je krijgt er nog 1.... van mij,een Sunshine Award!!Hoe wat waarom lees je op mijn blog.X

astridh zei

Hoi Nicole,
Graag doe ik ook mee. Erg mooi weer hoor!
Groet, Astridh

Maddy zei

Bedankt voor je leuke berichtjes op mijn blog en leuk dat je meedoet met het weggevertje....je bent inmiddels weer een stukje dichter bij de 60 volgers hoor! Ik doe ook graag mee...juist omdat ik zelf eigenlijk voornamelijk met priegelkraaltjes werk, vind ik deze ketting heel erg leuk!! Uiteraard komt er een linkje op mijn blog! Groetjes Maddy

Maddy zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

mooie ketting. Ik doe graag mee met je give away! Groetjes Madebynijn

Fête des Gamins zei

Op de drempel van de 60 ben ik 59 ;-) Ik doe graag mee en plaats ene link op mijn blog! Welkom ook bij mij voor een verrassings give away ;-) http://fetedesgamins.blogspot.be/2012/06/cijfers-en-letters.html

Nicole - Maaksels en Meer zei

Psssst Sarah; jij bent nummer 5. Je kunt mij een mailtje sturen op nicky5209@hotmail.com

Maddy zei

Sarah van harte gefeliciteerd!!
Ik zag trouwens dat mijn vorige berichtje er dubbel stond dus heb er even ééntje van weggehaalt.

miekemoeche zei

hallo, ik ben heel vlug "volger" geworden en wil wel graag meedingen naar die mooie give-away. Kralen blijven intrigerend!!! Alvast nog veel succes met je blog, en op naar de volgende 20 !
Als je zin hebt, kom je ook maar eens bij mij binnengluren.
groetjes
Hilde