zondag 4 november 2012

100 volgers! (give away en uitslag)

En zomaar ineens heb ik de teller op 100 staan...
Ik ben er heel blij mee want het is toch een magisch getal.

Welkom nieuwe volgers, wat fijn dat jullie er zijn. Ik hoop dat we elkaar kunnen (blijven) inspireren op het creatieve vlak. En dat jullie genieten van mijn maaksels. En meer.

Toch ben ik ook een beetje teleurgesteld.
Ik vond dat ik leuke dingen bij elkaar had gezocht voor deze give away. En ik dacht dat het thema bloemen, veel mensen zou aanspreken.
De post is tot nu toe 104 keer bekeken en 16 mensen hebben meegedaan.

Dat vind ik best weinig. 
Het kan volgens mij niet zijn dat ik te weinig reclame heb gemaakt. 
Kennelijk zit "men" niet op dit soort leukigheden te wachten. 
Moet het wit met grijs zijn? 
Moet het per sé Brocante of Retro zijn?
Is dat het?

Ik weet het niet.
Wat ik wel weet is dat één van deze 16 binnenkort het bloemenpakket gaat ontvangen.
De andere 15 krijgen ook een cadeautje toegestuurd. Gewoon omdat ik het zo fijn vind dat zij zich wel aangemeld hebben!

Dus.... Jenneke, Esther, Ghea, Doortje Dartel, Frullemieke, Mamanon, Viltanja, Maaike, Christel, Ineke, Vera de Gries, Maddy, Readkapke, Moos, Ans Gilbert en Linda Turkesteen, mail mij jullie adres op nicky5209@hotmail.com!!!!

Manlief kijkt een film op tv. Ondertussen vraag ik hem een nummer te noemen van 16 of minder.
"Acht, hoezo?"
Dus Maaike, je krijgt wat van me terug haha!
24 opmerkingen:

Anoniem zei

naaaaaaaaaaaahhhh lieffie ik vind je give away geweldig...juist dat leuke eigen gemaakte knusse iets of andere kleine dingen i love it.....en ik ben trots als ik win bij iemand puur omdat je dan van die persoon wat krijgt, ik koester het ook echt♥
de winnaar van harte gefeliesssss meis!!!! en jij bedankt voor het geven van...en je volgers weet je vaak is het een vaste hechte kliek die reageert, dat bemerkl ik ook en juist dat moet je koesteren lieverd
de give away die ik heb staan vind IK leuk, dan denk ik jen er zijn echt mensen bij die dat ook waarderen en die staan er voor je....dit is gewoon goed gedaan. we hoeven geen prijzen van 20 euro neer te zetten dat doen mensen die gesponsord worden denk ik.

lieve groet jenneke enne gefeliesssssss 100 nu snel na de 200 meis xxx

Heidi Knol zei

Hoi!! Ik ontdekte vandaag je give away een wil nog echt heel graag meedoen... Maar zag dat dat eigenlijk niet meer kan.. Zou er nog mogen?? Als het niet kan snap ik dat heel goed!!

Groetjes Judith!

www.degrannys.blogspot.nl

Heidi Knol zei

En Oja ik ben volger!!

Groetjes Judith

Heidi Knol zei

O wacht ik zie dat je al iemand hebt uitgekozen last dan maar!! Ik vond het een leuke give away!! En je hebt een leuke site!!

Groetjes Judith

www.degrannys.blogspot.nl

Linda Turkesteen zei

Wat leuk!! Wel jammer dat je zo weinig reacties kreeg, mijn vriendin wou zich net opgeven en toen maakte ze mij blij met deze mededeling!!

Rianne van der Waals zei

Hé Nicole,
Als eerst proficiat voor de winnaars!!!

Ik had ook niet mee gedaan en nu voel ik me een beetje schuldig :-( Niet teleurgesteld zijn hoor, ik volg je blog met erg veel plezier maar soms denk ik (ook bij anderen) 'leuke give away, maar wat ga ik er mee doen?' en dan doe ik niet mee. Het is toch leuk als iemand die de give away wint er ook echt iets mee gaat doen, dat hoop ik ook altijd als ik iets weg geef! Niet winnen om te winnen maar ook een ander iets gunnen :-)
Bloggen en volgen vind ik juist zo leuk om ook te zien wat voor een mooie dingen anderen maken (en weggeven). Ik kan natuurlijk niet voor andere spreken maar hoop dat je dat begrijpt en weer wat vrolijker wordt! Vooral doorgaan met alle leuke berichten, ik geniet er van :-)
Wel superlief van je dat de andere deelnemers nu ook verwend worden :D

Moos zei

Ik moet je zeggen dat ik me eerlijk niet zo op getallen focus. Geen idee hoe vaak men mij bekijkt en ook het aantal reacties varieert. Ik koester iedere reactie die ik krijg van mensen die de moeite nemen een berichtje achter te laten en niet alleen maar "kijken". We vinden het allemaal leuk als ons werk gewaardeerd wordt.
En net zo belangrijk vind ik het om zelf ook reageren op de blogs van anderen.

Dus meis. Ik zou die getallen en vraagtekens over de give away lekker laten varen. Gaat erom dat je plezier in het bloggen hebt.

Met give aways heb je over het algemeen sowieso al meer reacties. Ik had er onlangs in de 50. Bij de uitslag van de give away slechts 12. Dat zegt genoeg toch ;-)

Nicole - Maaksels en Meer zei

Rianne, Moos,
bedankt voor jullie point of vieuw. Zo is het eigenlijk ook!
Maar ik vond deze keer het verschil tussen kijkers en meedoeners zo groot en dan wil ik graag weten hoe dat komt.
Ik maak me doorgaans nooit zo druk om cijfers maar het magische getal vond ik gewoon heel leuk om te halen. Ook omdat ik dan een beetje een idee heb wie er op mijn blog rondsnuffelt hihi!

Doortje Dartel zei

Oh, wat leuk heb ik niet eens gewonnen krijg ik toch een verrassing. Leuk dat je zo snel de 100 hebt gehaald.

Readkapke zei

Niet teleurgesteld zijn hoor!!! Ik heb zelf ook wel eens dat soort gevoelens maar bloggen moet toch leuk zijn en redenen zijn soms ook anders dan je denkt!! Ik volg volgens mij meer mensen dan dat mensen mij volgen maar mis daardoor ook veel, voel me vaak schuldig dat ik niet terug reageer op mensen die bij mij reacties achterlaten maar het kost soms zo veel tijd! Winnen is trouwens toch sowieso leuk? Ik weet het ook allemaal niet maar wel dat je alleen jezelf er mee hebt om zo te denken en dat je hartstikke leuke dingen maakt en dat het sowieso heel erg lief is om zomaar iets weg te geven!!!

Readkapke zei

Je hebt mijn adres trouwens toch?

ineke zei

oww .. ik krijg ook iets?? spannenddddddddddddddd..
ik vond je giveaway juist hardstikke leuk!
trouwens alle post in je postvakje is leuk als het geen rekening is !!

Moos zei

Dank voor je lieve reactie!
Is ook een groot verschil tussen kijkers en mee-doeners! Zeg ik "lekker puh" tegen een ieder die niet gereageerd heeft hihihihi

Enne ik ben blij dat ik meegedaan heb hoor hihihihi

Ik val in de "prijs" :-)
Helemaal geweldig en heel lief van je meis!

Liefs Moos

*MaDiBue* zei

Hey Nicole!!
Ben ff afwezig geweest en heb een boel gemist...snap niet dat er niet meer mensen mee hebben gedaan....ik wist het wel:)
X

Esther zei

Hoi Nicole wat leuk dat ik ook gewonnen heb, mail je zo. Groetjes Esther.

Maddy zei

Ik vond het juist een heel leuk pakketje hoor, daar ligt het écht niet aan volgens mij...je weet het soms niet, maar kan me bijna niet voorstellen dat mensen bewust niet meedoen. Ik vind een Give Away zowiezo altijd lief ..iemand doet toch moeite om een ander ergens blij mee te maken, dus ik waardeer het altijd wel. Lief trouwens dat je iedereen wat wilt sturen...ik mail je!! Grtzz..Maddy

Maaike zei

Nou jááá zeg! Wat ontzettend leuk dat ik heb gewonnen!!! SUPERblij mee hoor! Ik snap je gevoelens trouwens best en ik vind het ook heel eerlijk dat je het zo opschrijft.
Blijf gewoon lekker bij jezelf en doe wat jij leuk vindt! Je kunt er toch niet achter kijken waarom mensen wel/niet meedoen of reageren. Maar nogmaals, je teleurgestelde/ onzekere gevoel snap ik heel goed, dus..
Maarre..ik ben echt helemaal tevreden en blij me je leuke give-away! Zoo grappig dat ik nu bij jou win!! Ik ga je zo mijn adres mailen. En blog en crea lekker door, meid!
Groetjes, Maaike (frisse rommel)

wina zei

he top vriendin je give away's zijn altijd super dan heben ze pech deze keer

Ans Gilbert zei

Hoi Nicole,
Ik kreeg vandaag met de post een schattig hartje met een zeepje er aan...geen afzender..maar dat komt denk ik van jou..zóóó leuk en lief..dankjewel..het ruikt oook heerlijk... mmmm

Liefs van Ans

Moos zei

Hallo Nicole,

Ik sluit me aan bij het berichtje hier boven mij ....

Hoi Nicole,
Ik kreeg vandaag met de post een schattig hartje met een zeepje er aan...geen afzender..maar dat komt denk ik van jou..zóóó leuk en lief..dankjewel..het ruikt oook heerlijk... mmmm

Dank je wel meis! Hij hangt hier heel mooi te wezen en ruikt heel lekker!!!!

Liefs Moos

Maria zei

Ik keek vandaag bij Doortje Dartel en kwam iets tegen dat ik deze week ook over de post had gekregen.

Alleen stond er op de enveloppe helemaal geen afzender... dus ik had geen idee van wie ik dat lieve cadeautje kreeg!!

Dank je wel voor het hartje, met zeepje. Ik was erg verrast en het maakte mijn dag weer goed! Liefs, Maria

Mama Maai zei

Meid, ik kom nu pas op je blog via readkapke. Ik had graag mee gedaan aan deze give away maar helaas te laat. Snap wel dat je teleurgesteld bent en snap niet dat er niet meer mensen reageerden. Maar de winnaar was blij las ik. Net als alle andere glukkigen. Wouw, wt lief van je om iedereen te verassen!

Sask Ia zei

Ik sluit me aan bij Mama Maai, niet onzeker worden van het feit dat er weinig mensen reageerden hoor! Was bij mijn give away ook zo een tijdje geleden. Mensen die wel reageren vinden het ook echt leuk :)) En net als Mama Maai kom ik hier nu pas aanwaaien helaas.

Wat lief dat je alle mensen verrast hebt!

HS zei

Ow nou..ik wou wel dolgraag meedoen, maar was al eens flink verrast door jou..was mijn reden om niet mee te doen; je actie was anders wel erg mooi!!